Mijn doelstelling€ 150,-

117%

€ 176,- opgehaald

Einddatum: 23-09-2018

Daarom doe ik mee

Welkom op de sponsorpagina van Anoek Duijndam!

Toen Stefan en ik deelnamen aan Aple d'Huzes in juni dit jaar, zijn wij er echt van doordrongen geraakt hoe hard er meer geld nodig is voor onderzoek naar effectieve behandelingen van kanker. In Frankrijk heb ik mij voorgenomen mij hier structureler voor in te gaan zetten.

Aangezien ik zelf mag genieten van 4 gezonde kinderen, ben ik extra geraakt door stichting Villa Joep. Villa Joep zamelt geld in voor onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker.

Neuroblastoom is een van de meest agressieve vormen van kanker die kinderen kan treffen. Jaarlijks krijgen 25 tot 30 kinderen in Nederland de diagnose neuroblastoom. In meer dan de helft van de gevallen gaat het om hoogrisico neuroblastoom. 65 tot 70 procent van de kinderen met de zwaarste vorm overleeft het niet.

Ik ben gestart als vrijwilliger P&O medewerker bij Villa Joep. Daarmee en met mijn deelname aan de Dam tot damloop wil ik een bijdrage leveren. Help jij ook mee?

Recente donaties

€ 100,-

Anoniem

2036 dagen geleden

Gedoneerd op deze pagina
€ 25,-

Vera en Bert

Petje af voor je inzet!

2092 dagen geleden

Gedoneerd op deze pagina
€ 50,-

Stefan

Je weet heel goed hoe ik erover denk. Zet 'm op! :)

2095 dagen geleden

Gedoneerd op deze pagina

Over "2018 | Dam tot Damloop"

Alle donaties die Villa Joep ontvangt worden voor 100% besteed aan onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker. Onderzoekers kunnen daarvoor een voorstel indienen bij Villa Joep. Dat voorstel wordt vervolgens door een externe deskundige beoordeeld, zodat we zeker weten dat het geld goed besteed wordt.

Reacties


Press enter to search

suggestions :

Pages Search Results

ice cream on pages

via john smith

T
ice cream related topics

via pages

ice cream music

via pagesmix

ice cream on facebook

via facebook

Tweats on ice cream

via twitter

Circles on ice cream

via google plus