A little white light in a sea gone black

De donatiepagina van "Anouk van der Meijden"

Mijn doelstelling€ 500,-

222%

€ 1.111,- opgehaald

Einddatum: 14-07-2019

Daarom doe ik mee

Soms gebeuren er dingen in het leven, die je liever niet had willen meemaken. Eind juli 2017 ben ik in een afdaling gevallen tegen een boom tijdens een mountainbikewedstrijd. Die val heeft mijn leven met 180 graden gedraaid. Van een onbezorgd leven wat in het teken stond van topsport en waarin ik plezier had in mijn studie, naar een leven met vele lichamelijke en psychische problemen.

Het begon als een hersenschudding, maar langzamerhand werden de klachten meer en extremer. Naar school gaan was iedere dag weer een uitdaging, omdat ik tijdens het reizen paniekaanvallen had, ik niet langer dan 3 uur op school kon zijn vanwege overprikkeling (hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid, vermoeidheid, concentratieproblemen, etc.) en een depressie ontwikkelde.

Toen ik in januari 2018 niet meer naar school kon, gingen bij mij de alarmbellen rinkelen. Ik kon niet meer om de angststoornis en de depressie heen. Ik moest hulp gaan zoeken, want alleen zou ik het niet redden. Ik kwam onder behandeling bij een psycholoog, maar de behandeling had niet het gewenste effect. Daardoor werd ik in augustus overgeplaatst naar een andere instelling. Op dat moment had ik nog veel lichamelijke klachten, maar hierover hadden we nog geen duidelijkheid. We besloten een onderzoek te starten. Jl. maart kreeg ik de uitslag van het onderzoek; hersenletsel. Dit was geen verassing, maar wel een nieuwe klap. Sindsdien ben ik een intensief behandeltraject ingegaan met verschillende therapieën.

Nu bijna 2 jaar later na mijn val is het nog steeds iedere dag een strijd tegen het hersenletsel en de depressie. Een leven zoals vroeger kan ik me nu niet meer voorstellen. Dagelijks word ik geconfronteerd met mijn klachten. Waaronder vermoeidheid, hoofdpijn, depressie, slaapproblemen, concentratieproblemen, nek- en schouderklachten, geluid- en licht slecht kunnen verdragen, etc. Ik zal de 10 van Noordwijk lopen met mijn hersenletsel klachten en het wordt daarom een hele uitdaging om de finish te halen, maar de motivatie is er!

Sport en werk zijn voor mij ongelofelijk belangrijk tijdens mijn revalidatie, hier haal ik mijn voldoening uit. Daarom doe ik mee aan de 10 van Noordwijk om geld in te zamelen voor de Edwin van der Sar Foundation. De Edwin van der Sar Foundation zet zich in voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. Ze realiseren projecten ter ondersteuning op het gebied van revalidatie, participatie en preventie.

Recente donaties

€ 88,-

Anoniem

326 dagen geleden

Gedoneerd op deze pagina
€ 5,-

Sander

327 dagen geleden

Gedoneerd op deze pagina
€ 15,-

Anoniem

Succes Anouk!

327 dagen geleden

Gedoneerd op deze pagina
€ 150,-

Hans

Succes mij buddy je kunt het.

329 dagen geleden

Gedoneerd op deze pagina
€ 10,-

Florys-collega

Moedig dat je zo open bent over je eigen leven! Zet ‘m op Anouk!

330 dagen geleden

Gedoneerd op deze pagina
€ 10,-

Arjan

Geweldig dat je dit doet en hoe je je erdoor slaat! Succes!

330 dagen geleden

Gedoneerd op deze pagina
€ 5,-

Mariska

Succes Anouk!!

331 dagen geleden

Gedoneerd op deze pagina
€ 50,-

Nilon BV

Zet hem op Anouk!

334 dagen geleden

Gedoneerd op deze pagina
€ 10,-

Een collega

Heel gaaf dat je dit doet Anouk. Veel succes!!!

334 dagen geleden

Gedoneerd op deze pagina
€ 5,-

Anoniem

Je kan het!

334 dagen geleden

Gedoneerd op deze pagina

Over "De 10 van Noordwijk 2019"

Op 13 en 14 juli 2019 organiseert de Edwin van der Sar Foundation i.s.m. de NSL de 10 van Noordwijk. Geniet van het uitzicht over zee, de duinen, het bollenland en de contouren van Noordwijk. Wandel of loop mee en steun de Edwin van der Sar Foundation!

Reacties


Press enter to search

suggestions :

Pages Search Results

ice cream on pages

via john smith

T
ice cream related topics

via pages

ice cream music

via pagesmix

ice cream on facebook

via facebook

Tweats on ice cream

via twitter

Circles on ice cream

via google plus