Kom in actie voor Stichting Ambulance Wens!

De donatiepagina van "Giyon Wijnen"

Mijn doelstelling€ 500,-

14%

€ 72,- opgehaald

Daarom doe ik mee

Graag zou ik mij dit jaar in willen zetten met mijn verjaardag voor Stichting Ambulance Wens te Nederland.

Door deze stichting en haar vrijwilligers is het voor veel terminaal zieke patiënten toch mogelijk om een (laatste) wens te vervullen. Dit idee steun ik met heel mijn hart en vandaar deze inzamelingsactie. Voor mensen met de ervaring van het gemis om iets te kunnen doen, of de middelen om iets te kunnen doen, is dit een ideale uitkomst. Graag zou ik zien dat de stichting een grotere bekendheid zou hebben binnen Nederland.

Meer info over Stichting Ambulance Wens Nederland:
Wij zijn Stichting Ambulance Wens. De naam komt voort uit het idee om de laatste wens van terminale patiënten te vervullen met vrijwilligers en een eigen ambulance.

We hebben Stichting Ambulance Wens opgezet(26-2-2007) als aanvulling op de verzorging van immobiele terminale patiënten. Er zijn nog teveel patiënten die overlijden zonder dat ze echt alles hebben kunnen afsluiten. Eén van die oorzaken is het onvermogen bepaalde wensen te realiseren doordat de patiënt niet langer mobiel is en andere bestaande voorzieningen hiertoe tekort schieten. De stichting is dus opgezet om mensen te helpen die afhankelijk zijn van ambulancevervoer.

Andere voorbeelden van wat we voor mensen met een levensbedreigende ziekte en een korte levensverwachting zou kunnen betekenen, zijn bijvoorbeeld een bezoek aan het strand, een bezoek aan een naaste die zelf ook niet meer mobiel is, het bezoek aan een bepaalde plaats waar de patiënt bijzondere herinneringen aan heeft, etc. Eenvoudige zaken.

Maar ook meer uitgebreide wensen zijn mogelijk om te realiseren. Hierbij valt te denken aan het maken van een boottocht, bezoek aan een concert, attractie etc. Vanzelfsprekend gebeurt dat alles onder begeleiding van professioneel ambulancepersoneel en een ambulance met comfortabele brancard.

Recente donaties

€ 15,-

Cody Götschenberg

1523 dagen geleden

Gedoneerd op deze pagina
€ 10,-

Finn & Job

1524 dagen geleden

Gedoneerd op deze pagina
€ 10,-

Liv

1526 dagen geleden

Gedoneerd op deze pagina
€ 15,-

Jef swinkels

Fantastisch wat jullie doen mensen aub doneer alleen zo kunnen hun dit blijven doen

1526 dagen geleden

Gedoneerd op deze pagina
€ 20,-

Natascha Wijnen

1526 dagen geleden

Gedoneerd op deze pagina

Reacties


Press enter to search

suggestions :

Pages Search Results

ice cream on pages

via john smith

T
ice cream related topics

via pages

ice cream music

via pagesmix

ice cream on facebook

via facebook

Tweats on ice cream

via twitter

Circles on ice cream

via google plus