Mijn doelstelling€ 2.000,-

Nog geen donaties, ben jij de eerste!?

Einddatum: 19-04-2024

Daarom doe ik mee

Lieve vrienden en familie,

24 Januari ga ik met mijn schaatsteam meedoen aan de Alternatieve Elfstedentocht.op de Weissensee in Oostenrijk. Met deze barre tocht willen we niet alleen een ultieme sportprestatie neerzetten, maar ook bewustwording creëren voor de barre tocht die kinderen met een neuroblastoom af moeten leggen om te kunnen overleven.

Jaarlijks krijgen 25-30 kindjes de diagnose van deze aggressieve vorm van kinderkanker. De overlevingskansen zijn in vergelijking met andere vormen van kinderkanker schrikbarend laag. 70% van de kindjes met de zwaarste vorm haalt de 5 jaar niet. Ze ondergaan een ziekenhuistraject van 1,5 jaar met chemotherapieën, operatie, stamceltransplantatie, bestralingen en immunotherapie. Mijn zoon was 2,5 jaar oud toen hij de dagnose neuroblastoom fase 4 kreeg. Hij is nu 5 jaar en heeft het overleefd. Hij behoort tot een minderheid. Maar het gevaar is nog niet geweken. in 50% van de gevallen komt de neuroblastoom terug en reageert dan niet meer op de chemotherapie...

Stichting Villa Joep is opgericht om onderzoeken te financieren om de behandelmethoden en dus overlevingskansen voor kinderen met neuroblastoom te vergroten. Terwijl wíj schaatsen draagt júllie donatie hier voor 100% aan bij. Alvast heeel erg bedankt voor jullie support!
NIEUW: En we verloten leuke producten onder de mensen die gedoneerd hebben!

Lieve groeten van Paulien

Volg ons ook op de live stream op 24 januari: https://www.weissensee.nl/weissensee-in-beeld/

Reacties


Press enter to search

suggestions :

Pages Search Results

ice cream on pages

via john smith

T
ice cream related topics

via pages

ice cream music

via pagesmix

ice cream on facebook

via facebook

Tweats on ice cream

via twitter

Circles on ice cream

via google plus