Mijn doelstelling€ 500,-

Nog geen donaties, ben jij de eerste!?

Einddatum: 20-04-2024

Daarom doe ik mee

Hoi en welkom op mijn pagina!

Op 24 januari 2023 ga ik samen met mijn schaatsteam de alternatieve elfstedentocht schaatsen op de Weissensee in Oostenrijk. Tijdens deze tocht van 100km wil ik niet alleen een sportprestatie neerzetten maar ook aandacht geven aan alle kinderen die de strijd aan moeten gaan met neuroblastoom kinderkanker want de strijd die deze kinderen aan moeten gaan om het te overleven is veel zwaarder.

Jaarlijks krijgen 25-30 kindjes de diagnose van deze aggressive vorm van kinderkanker. De overlevingskansen zijn in vergelijking met andere vormen van kinderkanker schrikbarend laag. 70% van de kindjes met de zwaarste vorm haalt de 5 jaar niet. Ze ondergaan een ziekenhuistraject van 1,5 jaar met chemotherapieën, operatie, stamceltransplantatie, bestralingen en immunotherapie. De zoon van mijn schaatsgenoot was 2,5 jaar oud toen hij de diagnose neuroblastoom fase 4 kreeg. Hij is nu 5 jaar en heeft het overleefd. Hij behoort tot een minderheid. Maar het gevaar is nog niet geweken. In 50% van de gevallen komt de neuroblastoom terug en reageert dan niet meer op de chemotherapie.

Stichting Villa Joep is opgericht om onderzoeken en de behandelmethoden te financieren om dus zo de overlevingskansen voor kinderen met neuroblastoom te vergroten.

Iedere donatie helpt! Alvast heel erg bedankt voor jullie support!

Groetjes, Elise

Reacties


Press enter to search

suggestions :

Pages Search Results

ice cream on pages

via john smith

T
ice cream related topics

via pages

ice cream music

via pagesmix

ice cream on facebook

via facebook

Tweats on ice cream

via twitter

Circles on ice cream

via google plus