Kom in actie voor Stichting Ambulance Wens!

De donatiepagina van "Samantha "

Mijn doelstelling€ 150,-

20%

€ 30,- opgehaald

Daarom doe ik mee

De laatste wens.. nog 1 keer een fijne dag en nog 1 keer met elkaar kunnen genieten.
Herinneringen maken, foto’s maken die kracht geven na het verlies.. terug kijkend op de laatste wens. Ik ben Stichting Ambulancewens zo dankbaar!
Mijn lieve schoonvader werd opgehaald door Stichting Ambulancewens om nog 1 keer met zijn klein kinderen naar de dierentuin te kunnen. Het was een onvergetelijke dag een dag die we nooit meer zouden vergeten. En ook was Kees met een vrijwilliger onderweg toen mijn opa in slaap gebracht was, maar door hoog water in Limburg zo snel mogelijk uit huis moest en er eigenlijk geen mogelijkheid was.. gebeld met kees en voor ik het wist zat hij samen met een vrijwilliger in de Ambulance onderweg naar Limburg om Opa naar een veilige plek te brengen. En met dat Kees mij appte dat ze er waren, was opa net overleden. Maar ook toen hebben Kees en de vrijwilliger mijn moeder en tantes niet alleen gelaten.
Daarvoor ben ik ze erg dankbaar. Kees zal vooral in onze gedachten zijn en graag wil ik Stichting Ambulancewens een bijdrage schenken, zodat ze nog meer mooie laatste wensen van ernstig zieke mensen mogen vervullen.
Jullie zijn geweldig !

Recente donaties

€ 15,-

Amber

Toppers zijn jullie!

419 dagen geleden

Gedoneerd op deze pagina
€ 15,-

Hillie

419 dagen geleden

Gedoneerd op deze pagina

Reacties


Press enter to search

suggestions :

Pages Search Results

ice cream on pages

via john smith

T
ice cream related topics

via pages

ice cream music

via pagesmix

ice cream on facebook

via facebook

Tweats on ice cream

via twitter

Circles on ice cream

via google plus