4CLAUDIA

De donatiepagina van "Dennis Wagemaker en Paul Grinwis "

Mijn doelstelling€ 100.000,-

1%

€ 897,- opgehaald

Daarom doe ik mee

Claudia worstelde jarenlang met psychische problematiek waaronder de eetstoornis boulimia nervoza. Eetstoornissen zitten nog steeds erg in de taboesfeer maar is één van de meest hardnekkigste stoornissen die er zijn. Bij een alcohol of drugs verslaving kun je, middels hulp, uiteindelijk zonder deze middelen, je hebt ze immers niet nodig om te leven. Bij een eetstoornis heb je datgene wat je stoornis ‘voed’, eten, nodig om in leven te blijven. Elke keer als je eet kun je je stoornis hiermee triggeren.

Claudia heeft de strijd tegen het leven en haar stoornis helaas, na heel veel vechten, verloren en kan nu niet meer doen wat ze wilde. Ze wilde beter worden en als dat gelukt was wilde ze anderen gaan helpen om van hun eetstoornis af te komen.

Omdat Claudia het zelf niet meer kan doen komen wij Paul (broer van Claudia) en Dennis (partner van Claudia), in actie met: #4Claudia?

Als eerbetoon aan Claudia, aandacht voor eetstoornissen én om €100.000,- op te halen voor het Leontienhuis. Dit gaan ze bereiken door de hele marathon van Rotterdam in 2025 te lopen en zichzelf hiervoor te laten sponsoren. Dennis en Paul zijn beide amateur hardlopers en zullen dus flink aan de slag moeten! Ook het doel om €100.000 op te halen is behoorlijk ambitieus en de heren zullen hierbij alle hulp hard kunnen gebruiken.




Het Leontienhuis.

In een sinds 2015 schitterend gerestaureerde boerderij in Zevenhuizen is het Leontienhuis (opgericht door Leontien van Moorsel) een veilige, warme en inspirerende plek voor mensen met een eetstoornis en hun naasten. Ze inspireren en coachen mensen door het hele land en hun ervaringsdeskundigen zijn het springlevende bewijs dat herstellen écht kan.

Leontien is als oprichter nauw betrokken bij het Leontienhuis. Een hecht en deskundig team van professionals is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en coördinatie van de verschillende programma’s en bijeenkomsten. De begeleiding en ondersteuning wordt gedaan door een grote groep vrijwilligers, waar ze bijzonder trots op zijn.

De hulpvraag blijft echter groot en uitbreiding van het Leontienhuis is noodzakelijk. Daarom gaan wij geld inzamelen voor het Leontien CLUBHUIS. Een complete nieuwbouw achter het bestaande Leontienhuis. In het CLUBHUIS zullen bijeenkomsten worden georganiseerd, kunnen op termijn nog meer deelnemers worden geholpen. Maar het CLUBHUIS zal ook worden ingezet en verhuurd als evenementenlocatie om zo geld in het laatje te brengen waardoor het Leontienhuis op termijn minder afhankelijk wordt van haar donateurs.



Help jij mee? Steun ons door te doneren. Dankjewel namens Claudia,Paul,Dennis en het leontienhuis

Recente donaties

€ 50,40

Nick Landegent

Zet hem op dennis,

19 uur geleden

Gedoneerd op deze pagina
€ 10,-

Kirst

<3

21 uur geleden

Gedoneerd op deze pagina
€ 20,40

Sharmayne ter Beek

Voor Claudia

3 dagen geleden

Gedoneerd op deze pagina
€ 25,40

Monique

Heel veel succes! Mooi initiatief

9 dagen geleden

Gedoneerd op deze pagina
€ 50,40

Youssef rayane

Support vd buurman van mia

9 dagen geleden

Gedoneerd op deze pagina
€ 14,40

Shee Tsang Woo

Goed eerbetoon, heel veel succes heren #4claudia

10 dagen geleden

Gedoneerd op deze pagina
€ 10,40

Anoniem

10 dagen geleden

Gedoneerd op deze pagina
€ 20,40

Hanna

Zet 'm op jongens!

13 dagen geleden

Gedoneerd op deze pagina
€ 30,40

Sandra

Heel mooi om dit voor jullie lieve Claudia te doen. Succes!??

13 dagen geleden

Gedoneerd op deze pagina
€ 50,40

Andre

Veel succes met deze mooie actie

14 dagen geleden

Gedoneerd op deze pagina

Reacties


Press enter to search

suggestions :

Pages Search Results

ice cream on pages

via john smith

T
ice cream related topics

via pages

ice cream music

via pagesmix

ice cream on facebook

via facebook

Tweats on ice cream

via twitter

Circles on ice cream

via google plus