Kom in actie voor Het Leontienhuis!

De donatiepagina van "World Port Chapter Rotterdam"

Mijn doelstelling€ 10.000,-

Nog geen donaties, ben jij de eerste!?

Daarom doe ik mee

Wat een dag!

#altijdvoorjou
Op 21 september 2024 verzamelden in de morgen de eerste motorrijders bij het startpunt Harley Davidson Rotterdam.
Uit heel Nederland kwamen de leden van Harley Davidson Corridor, Bridge en Breda chapter met hun stoere motoren aangereden. Zelfs uit België UFBC onze Belgische vrienden uit Genk om voor Leontien van Moorsel van het Leintienhuis een onvergetelijke dag te bezorgen.
Iedereen kreeg een #altijdvoorjou button als bewijs van deelname en na de uitleg van de headroadcaptain van het World Port Chapter over veilig rijden werd het het startsein gegeven.

De charityride voerde door het midden het groene hart van Rotterdam op een route van 70 km met veel bochten en mooie natuurgebieden. De enorme stoet motorrijders reed terug via Moodrecht, Haastrecht, Papekop, Bodegraven en Boskoop langs het water met pittoreske dorpjes. Het was fantastisch weer met een opkomst van ca 180 deelnemers waarvan 143 motoren en een zijspan!. Na een kleine drie uur toeren, hoorden de bezoekers bij Leontienhuis en het restaurant Labaraque al het indrukwekkende geluid van honderd 144 motoren. De motorrijders stuurden de Zuidplas 14 op in Zevenhuizen. In het Restaurant Labaraque zorgde DJ Boy voor muziek, was er een heerlijke lunch klaargelegd door Ben Verburg van Restaurant Labaraque die vervolgens het lunch bedrag doneerde aan het Leontienhuis.

De toespraken van vader Boy, vader Jan en Leontien van Moorsel waren indrukwekkend en ontroerend. Het was werkelijk waar een heel bijzondere dag met een enorme opbrengst: 14.500 euro! Dank aan alle instanties en individuelen die hier een bijdrage aan hebben geleverd.

Klik https://youtu.be/QrUmcwwMPKQ op deze link om de aftermovie op youtube te zien.

Reacties


Press enter to search

suggestions :

Pages Search Results

ice cream on pages

via john smith

T
ice cream related topics

via pages

ice cream music

via pagesmix

ice cream on facebook

via facebook

Tweats on ice cream

via twitter

Circles on ice cream

via google plus