Zuiderparkloop

2 februari 2020

1482 dagen geleden

Doelstelling

97% 973

97%

Opgehaald van de 1,000


1482 dagen geleden
Einddatum: 04-02-2020

Op zondag 2 februari 2020 wordt de Zuiderparkloop georganiseerd. Een unieke loop in de regio Rotterdam, door het schitterende Zuiderpark, langs mooie plassen en paden met start en finish nabij Ahoy. De Zuiderparkloop richt zich op een breed publiek; iedereen mag en kan meedoen! Er is een familierun van 0.5/1/1,5 km, 5/10 km, 15/20/25 km en een bedrijvenruin. De opbrengst van de loop gaat naar het goede doel: Vrienden van Rijndam Revalidatie. 

Het doel van de loop is om zoveel mogelijk geld op te halen om onze wensen voor patiënten in vervulling te laten gaan. Doe en help jij mee?

Het is de bedoeling dat IEDEREEN mee kan doen, met en zonder beperking! Wil je racerunnen bijvoorbeeld; je bent van harte welkom! Kom in actie en zamel geld in onder je vrienden, familie en netwerk voor de Vrienden van Rijndam Revalidatie. Laten we samen zorgen dat iedereen kan sporten.

Je kan van deelnemers hun persoonlijke donatiepagina opzoeken en doneren. Rechtstreeks doneren kan ook via de knop DONEER HIER.  Deelnemers kunnen via de knop START EIGEN ACTIE een persoonlijke pagina aanmaken.

Alvast bedankt namens Vrienden van Rijndam en tot 2 februari 2020!

Donatie pagina's voor Zuiderparkloop


Press enter to search

suggestions :

Pages Search Results

ice cream on pages

via john smith

T
ice cream related topics

via pages

ice cream music

via pagesmix

ice cream on facebook

via facebook

Tweats on ice cream

via twitter

Circles on ice cream

via google plus