Goudse Nationale Virtuele Singelloop 2020

1353 dagen geleden

Doelstelling

60% 5,979

60%

Opgehaald van de 10,000


1353 dagen geleden
Einddatum: 11-09-2020

Met de Goudse Nationale Virtuele Singelloop halen we geld op voor de Prinses Maxima Centrum Foundation.

Kinderen in het Prinses Máxima Centrum hebben te maken met een levensbedreigende ziekte en ingrijpende behandelingen. Ondanks de intensieve veranderingen in hun leven én dat van hun gezin, zorgen we er binnen het Máxima voor dat ‘het dagelijks leven’ en de ontwikkeling van de kinderen zoveel mogelijk door kunnen gaan. Dit wordt gerealiseerd door middel van verschillende voorzieningen.
Zo zijn alle opnamekamers voorzien van een eigen ouderverblijf, zodat ouders altijd bij hun kind kunnen zijn, dag en nacht. Andere faciliteiten zijn onder andere een gaming room, een science & discovery center, een theater, atelier, educatieve voorzieningen, stilteruimtes, een sportruimtes en verschillende tuinen. Daarnaast is er een activiteitenaanbod voor kinderen die een behandeling ondergaan. Hiermee faciliteren we ontmoetingen tussen kinderen onderling maar ook met familie en vriendjes. Dit zijn unieke voorzieningen voor een ziekenhuis, waarvoor aanvullende middelen nodig zijn.

De schenkingen maken het mogelijk om diverse projecten voor de kinderen te realiseren. Of het nu gaat om bewegen, een thuisapp, een rustig plekje om bij te komen, het stimuleren van sociale contacten, muziek of onderwijs, het is allemaal heel hard nodig.

Helpen jullie mee geld op te halen voor dit mooie doel? Dit kan door een eigen actiepagina aan te maken via START EIGEN ACTIE of door op de pagina van een deelnemer te doneren. Je kunt ook rechtstreeks doneren via DONEER HIER. Bedankt voor je bijdrage!

Donatie pagina's voor Goudse Nationale Virtuele Singelloop 2020


Press enter to search

suggestions :

Pages Search Results

ice cream on pages

via john smith

T
ice cream related topics

via pages

ice cream music

via pagesmix

ice cream on facebook

via facebook

Tweats on ice cream

via twitter

Circles on ice cream

via google plus