Al € 15,- opgehaald!

Loop de Avond4daagse - Home Edition voor Villa Joep! 

De Avond4daagse gaat door! De Koninklijke Wandelbond Nederland heeft samen met avond4daagse.nl net als vorig jaar de 'Home Edition' gelanceerd. Je loopt zelf de avond4daagse en vertrekt vanaf je zelfgekozen startlocatie op je eigen moment. Hierbij wordt je geholpen door de specials app van eRoutes. Hoe tof is dat? De app verrast de deelnemers tijdens het wandelen met leuke berichten. En je krijgt na vier dagen lopen ook nog eens de echte, officiële Avond4daagse medaille. 


Loop jij mee? 

Als je de 4daagse gaat lopen, hoeven de vier dagen niet aaneengesloten gelopen te worden. En ook mag je in het weekend of overdag gewandeld te worden. De wandelingen moeten wel binnen twee weken worden afgelegd. Maar.. dat kan jij!

Je kunt deelnemen aan de Home Edition in de periode van 29 maart tot en met 30 juni a.s. Schrijf je hier in bij je plaatselijke Avond4daagse - Home Edition. 

Sponsorloop voor Villa Joep!

Geef het lopen van de Avond4daagse een extra dimensie en loop 'm voor Villa Joep. Maak er een sponsorloop van! Dat vinden wij geweldig!! Laat je sponsoren per kilometer of per avond...Daarmee help je mee een medicijn te vinden waardoor kinderen met neuroblastoom kunnen genezen. Maak direct je donatiepagina aan!

Alle donatiepagina’s voor 2021 | Avond4daagse-sponsorloop voor Villa Joep

Recente donaties

€ 15,-

Danielle

Dat er eindelijk een geneesmiddel mag komen!

315 dagen geleden

Gedoneerd op deze pagina

Press enter to search

suggestions :

Pages Search Results

ice cream on pages

via john smith

T
ice cream related topics

via pages

ice cream music

via pagesmix

ice cream on facebook

via facebook

Tweats on ice cream

via twitter

Circles on ice cream

via google plus