Wateringse Veld Loopfestijn 2022

Doelstelling

2% 158

2%

Opgehaald van de 7,500

Doof èn blind worden, dat proces willen we graag stoppen! 

Op 19 juni 2022 vindt het Wateringse Veld Loopfestijn plaats. Met deze loop willen we geld ophalen voor Stichting Ushersyndroom!

"Wijkbewoonster Joyce heeft zelf het Ushersyndroom en is tevens ambassadeur van Stichting Ushersyndroom". Ushersyndroom is een levenslang proces van het verliezen van het vermogen tot horen en zien dat op termijn kan leiden tot ‘doofblindheid’. Het leven van mensen met Ushersyndroom begon als ieder ander leven, opgroeiend tot een zelfstandig individu midden in de maatschappij. Mensen met Ushersyndroom willen graag blijven meedoen in de maatschappij midden tussen de goedhorende en goedziende mensen.

Steun stichting Ushersyndroom voor méér geld voor wetenschappelijk onderzoek naar een behandeling voor Ushersyndroom en verbetering van kwaliteit van leven. Met jouw donatie kun je ons helpen om het proces van doof én blind worden te stoppen en onze missie te realiseren: 'In 2025 is Ushersyndroom behandelbaar!' 

Je kunt hieronder de pagina zoeken van diegene die je wilt helpen met zijn of haar actie en doneren. Rechtstreeks doneren kan ook via DONEER HIER. En je kunt natuurlijk een eigen actiepagina aanmaken om geld op te halen. Dit kan via START EIGEN ACTIE. Bedankt voor je bijdrage!

Donatie pagina's voor Wateringse Veld Loopfestijn 2022


Press enter to search

suggestions :

Pages Search Results

ice cream on pages

via john smith

T
ice cream related topics

via pages

ice cream music

via pagesmix

ice cream on facebook

via facebook

Tweats on ice cream

via twitter

Circles on ice cream

via google plus