Doelstelling€ 10.000,-

Nog geen donaties, ben jij de eerste!?

De 10 van Noordwijk is een jaarlijks hardloopevenement in Noordwijk. Deze vind dit jaar plaats op 10 juli. Er is een 1KM Kids Run, een 5KM en natuurlijk een 10KM.  Deze loopt over de sfeervolle boulevard naar de fraaie Noordwijkse duinen. De start en finish is op de boulevard. Met dit evenement word geld opgehaald voor de Hersenstichting.

Over de Hersenstichting
Je hebt maar één stel hersenen. Ze bepalen wie je bent en wat je kunt. Zonder dat je erbij stilstaat, heb je ze nodig bij alles wat je doet, denkt en voelt. Je moet er niet aan denken dat er iets met je hersenen gebeurt…
Maar gezonde hersenen zijn niet vanzelfsprekend. Al meer dan 4 miljoen Nederlanders hebben een hersenaandoening. Van dementie, de ziekte van Parkinson, een beroerte, depressie en migraine tot hersenletsel na een ongeluk. Dat zet je leven en dat van naasten compleet op z’n kop. Fysiek, mentaal en sociaal.
In veel gevallen bestaat er nog geen behandeling die zo’n aandoening kan stoppen of vertragen. Leren omgaan met de gevolgen is dan vaak de enige optie. De Hersenstichting zet daarom alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen.

Om dat te bereiken financiert de Hersenstichting onderzoek en innovaties om hersenaandoeningen te voorkomen, te behandelen en mensen mee te laten doen in de maatschappij.

Help je mee?
Doneer dan via de knop DONEER HIER of start een actie via START EIGEN ACTIE.
Bedankt voor je bijdrage!

Donatie pagina's voor 10 van Noordwijk

KNRM station Noordwijk

€ 0,- opgehaald


Press enter to search

suggestions :

Pages Search Results

ice cream on pages

via john smith

T
ice cream related topics

via pages

ice cream music

via pagesmix

ice cream on facebook

via facebook

Tweats on ice cream

via twitter

Circles on ice cream

via google plus