Al € 21,- opgehaald!

MAGNEETVISSEN VOOR VILLA JOEP IN AMSTERDAM

Op zaterdag 15 juli 2023 is het weer Global Magnet Fishing Day! Over de hele wereld gaan magneetvissers magneetvissen voor het goede doel. Magneetvissen is het vissen naar metalen objecten met een krachtige vismagneet. Hiermee kunnen oude en spannende vondsten boven water worden gehaald en wordt het water schoongemaakt. Op 15 juli gaat het alleen niet om bijzondere vondsten, maar om zoveel mogelijk kilo's oud ijzer uit het water halen. Oud ijzer? Ja, oud ijzer! Dit levert namelijk een leuk bedrag op bij de oud ijzerboer. De gehele opbrengst van deze dag gaat dit jaar naar het goede doel Villa Joep.

Twee jaar geleden is er ruim 5000 kilo ijzer uit het water opgevist met deze actie in Hellevoetsluis en vorig jaar ruim 4100 kilo uit de grachten van Utrecht. Dit jaar wordt deze magneetvisdag georganiseerd in Amsterdam en gaan wij voor nóg meer kilo's. Zo maken wij ook de wateren mooi schoon.

Organisatoren Magnetar vismagneet, Jan, Olaf de Magneetvisser & Team Hellevoetsluis gaan voor een onvergetelijke dag en een hoge opbrengst. Ook altijd al willen magneetvissen of andere magneetvissers willen ontmoeten? Kom naar Amsterdam en help ons mee een mooi geldbedrag op te halen voor Villa Joep! Klik hier voor nog meer info. 


Direct aan de slag!

Echt fanatiek? Maak direct een eigen actiepagina aan (via de button 'Maak eigen pagina') en start alvast met geld ophalen (dit mag op alle mogelijke manieren). Degene die op voor 15 juli 2023 het meeste geld met zijn/haar actie heeft opgehaald, wint op Global Magnet Fishing Day een Hardcore vismagneet met hoes en touw t.w.v.  150,- van Magnetar! De organisatoren hopen op een prachtige dag vol ontmoetingen en grote bergen oud ijzer. 


Kom of doneer jij ook?

Alle donatiepagina’s voor Global Fishing Day

Annelies Volkers

€ 21,- opgehaald

Bekijk en of doneer
Doel 21%
21%

Recente donaties

€ 5,-

Corina Van Der vliet

Super aktie

19 dagen geleden

Gedoneerd bij: Annelies Volkers
€ 15,-

Anoniempje

20 dagen geleden

Gedoneerd bij: Annelies Volkers

Press enter to search

suggestions :

Pages Search Results

ice cream on pages

via john smith

T
ice cream related topics

via pages

ice cream music

via pagesmix

ice cream on facebook

via facebook

Tweats on ice cream

via twitter

Circles on ice cream

via google plus