De wonderlijke Weissensee schaatsen voor Het Leontienhuis

Doneer hierStart eigen actie!

Al € 427,- opgehaald!

De wonderlijke Weissensee schaatsen voor het Leontienhuis.

De Alternatieve Elfstedentocht Weissensee  in Oostenrijk is het grootste jaarlijkse schaatsevenement op natuurijs. Het evenement vindt altijd plaats in de laatste weken van januari of begin februari en trekt ruim 4000 schaatsliefhebbers naar Oostenrijk. Het programma van elf dagen bestaat uit onderdelen voor toer- en wedstrijdschaatsers.

Op vrijdag 26 januari of dinsdag 30 januari kun jij je grenzen verleggen terwijl je tegelijkertijd iets bijdraagt aan een waardevol doel. Je kunt de uitdaging aangaan voor het Leontienhuis, tijdens een van deze twee toertochten.

Durf het onbekende aan te gaan, overwin je angsten en maak een blijvende impact door je passie voor schaatsen om te zetten in een kracht voor het goede doel.

De Weissensee – Spielplatz der Natur – is een bergmeer in Oostenrijk, gelegen in de deelstaat Karinthië. Het meer is 12 kilometer lang en ligt op een hoogte van 930 meter. Onder deelnemers van het evenement is bekend dat het meer gesplitst is in het kleine meer en het grote meer. Afhankelijk van de ijsomstandigheden wordt de lengte van het parcours bepaald.

De kosten voor het evenement zijn: Alternatieve Elfstedentocht Weissensee. De klassieke 200 km, start 07.00 uur  € 95,00Prestatietocht Weissensee. Maximaal 100 km, start 09:00 uur  € 75,00

Waarom het leontienhuis?

Herstellen van een eetstoornis is een gevecht maar bij het Leontienhuis hoef je niet alleen te vechten. Het Leontienhuis is afhankelijk van giften en donaties. Het Leontienhuis helpt je de moed en kracht te verzamelen om tegen de eetstoornis in te gaan. Wij begeleiden en steunen je in dit gevecht. En niet alleen jou, maar ook je naasten, zoals je ouders of partner. Onze ervaringsdeskundigen zijn het springlevende bewijs dat herstellen écht kan. Zij staan voor je klaar.

#altijdvoorjou

Dus activeer je familie, vrienden, collega’s en bedrijven om jouw via een persoonlijke sponsorlink met kleine beetjes een groot verschil te laten maken voor het Leontienhuis. De volle 100 % van de opbrengst gaat naar het Leontienhuis


Doe jij mee? Steun ons of schaats jij mee?

Donatie pagina's voor De wonderlijke Weissensee schaatsen voor Het Leontienhuis

Irma Gorter

€ 176,- opgehaald

Bekijk en of doneer
Doel 35%
35%

Hind Voorn - Kabil

€ 0,- opgehaald

Recente donaties

€ 25,40

Sandra

117 dagen geleden

Gedoneerd bij: Irma Gorter
€ 100,40

Bjorn en Jacob

Groeetjes Bjorn en Jacob

134 dagen geleden

Gedoneerd bij: Irma Gorter
€ 250,40

Fam. Gorter

Succes op de Weissensee.

142 dagen geleden

Gedoneerd op deze pagina
€ 50,40

Marco

144 dagen geleden

Gedoneerd bij: Irma Gorter

Press enter to search

suggestions :

Pages Search Results

ice cream on pages

via john smith

T
ice cream related topics

via pages

ice cream music

via pagesmix

ice cream on facebook

via facebook

Tweats on ice cream

via twitter

Circles on ice cream

via google plus