Acties Villa Joep leveren meer dan € 12.500,– op!

Sportschool Aad van Loon heeft afgelopen half jaar 2 acties gedaan met Support and Donate als event donatiesysteem en daarmee meer dan € 12.500,– opgehaald voor Villa Joep.

villa-joep

Kon je in februari 2017 nog diverse binnensporten doen zoals Spinnen en fitness. Zo kon je afgelopen maand meedoen aan Elliptigotour. Deze sponsorrit gaat van Vinkeveen naar Utrecht. 80 km wordt afgelegd in duo’s door het mooie landschap. Het eindpunt is bij het Prinses Maxima Centrum in Utrecht. Alle deelnemers halen geld op voor Villa Joep. De stichting die onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker financiert. Deze stichting werkt volledig met vrijwilligers, zodat je bijdrage ook echt goed besteed wordt. De Elliptigotour is een initiatief van de Vereniging voor Exclusieve Sportcentra”.

Remon van Loon, eigenaar van de sportschool,  geeft aan dat er na de vakantie weer een leuke actie wordt opgezet voor Villa Joep en daarbij gaat ook het online donatiesyteem weer een belangrijke rol spelen. Het is zo makkelijk aan te passen aan de eisen en wensen van je event. Zo konden wij makkelijk teams aanmaken en konden daaronder individuele sporters ook geld ophalen voor het team. Klik maar eens op de foto en selecteer een team. Op naar het volgende event!