Kom als goed doel zelf ook in actie!

header-support

Het Leontienhuis heeft als pilot een Spinning marathon gehouden met Support and Donate. Bleef de vorige keren de teller onder de € 10.000,- staan. Nu werd daarmee € 15.000,- opgehaald. Hierbij de spinning actie in beeld: https://supportanddonate.com/event/163/spinningclinic-voor-het-leontienhuis/

Drijvende kracht achter deze actie was Veroni, vrijwilliger van de Stichting Leontienhuis, die iedere deelnemers enthousiasmeerde om hun beste fundraising beentje voor te zetten. Ook geeft ze aan dat Support and Donate juist zo goed faciliteert bij events, omdat je ook teams kunt maken met daaronder individuele deelnemers. En die individuele deelnemers kunnen persoonlijk weer meer geld ophalen dan dat ze met een algemene teampagina zouden “rondgaan”.
Ook haar lef om bedrijven te benaderen om haar te sponsoren heeft ertoe geleid dat de actie een succes is geworden. Binnenkort zal de Kom in Actie pagina ook gekoppeld worden met de website van het Leontienhuis en de ideeën voor events staan al in potlood op papier.

Uiteindelijk gaat het daar ook om, aldus Ruud van Eck, de drijvende kracht achter Support and Donate. Een donatiemodule neerzetten zonder aan de voorkant acties te bedenken heeft geen zin. Dus goede doelen kom zelf ook in actie! Blijf niet te lang hangen in welke kleur of vorm een plaatje op een donatiepagina moet hebben. Belangrijker is de eigenheid en authenticiteit van je actie zodat je omgeving graag wil doneren of sponsoren.

Hoe ontwikkel je een event waarbij jouw doelgroep in actie komt en ze het nog leuk vinden ook?
Vanuit Support and Donate hebben we daarvoor een mooie aanbieding. Met onze jarenlange ervaring met fundraising events en concepten, komen we graag samen met jouw stichting een mooi concept bedenken. Een passend, attractief en engagement verhogend concept en dat natuurlijk geld ophaalt voor jullie stichting. Maar een event om de bekendheid van je stichting te vergroten kan ook een doelstelling zijn. Het uiteindelijke advies verwerken we in een Powerpoint welke we persoonlijk komen presenteren en hiermee kan jouw stichting gelijk de andere dag aan de slag. Lekker hands-on.
De kosten voor het opstellen van een concept bedragen € 1.500,– excl BTW. Interesse of meer weten? Mail naar hello@supportanddonate.com en we nemen graag contact met jullie op.

Zet je passie in en loop een marathon voor…..ook jouw stichting!
Ellemieke Huijts heeft afgelopen jaar de marathon van Berlijn gelopen en heeft daarmee meer dan €5.000,- opgehaald. Zie hier haar actiepagina: https://supportanddonate.com/event/104/we-run-berlijn-2018-for-endometriose/
Een super mooi voorbeeld van een Kom in Actie pagina die iedereen voor elk goed doel zou kunnen gaan inzetten. Daarnaast een super mooi event om als goed doel extra aandacht aan te geven. Door bijvoorbeeld een eigen event aan te maken van de marathon van Rotterdam of de Vierdaagse, kun je ambassadeurs van je Stichting meer motiveren om dit voor jouw Stichting te gaan doen.
Aan welk event dat reeds wordt georganiseerd zouden jullie ambassadeurs en donateurs graag meedoen?

Kom in Actie Boost! De manier om je ambassadeurs en donateurs in beweging te krijgen!
Support and donate zit niet stil en is bezig met 3 pilots om middels social media en direct mail de achterban van 3 stichtingen/goede doelen te helpen met het nog rendabeler maken van hun Kom in Actie pagina. We verwachten begin 2019 onze eerste resultaten.
Nu al meer willen weten? Mail dan naar hello@supportandonate.com en we nemen contact met je op om ook jouw Kom in Actie pagina rendabeler te maken!

Veel succes met jullie acties en het onder de aandacht brengen van jullie goede doel en mochten er vragen zijn dan horen wij dat graag!
En vergeet niet! #Zetjepassiein en kom als goed doel of stichting ook in actie. Want zonder actie geen reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *