Zomaar een leuk idee!

Support and Donate 2019

Zomaar een leuk idee aan het begin van 2019…..”Kom in Actie”!

Laatst zaten we met diverse gebruikers en potentiële klanten te brainstormen over het platform. Daar komen altijd veel leuke ideeën uit naar voren als je met gebruikers en potentiële klanten dit soort sessies doet.

Het mooiste waar we op kwamen is dat Support and Donate bij uitstek geschikt is om events mee te ondersteunen en ook Kom In Acties van individuele ambassadeurs van jullie goede doel.

Vaak hoorden we namelijk…”ja, we hebben al een donatie knop / donatieplatform!” Juist een donatieknop wel ja, maar geen in eigen huisstijl opgemaakt online donatieplatform ontsloten via je eigen website, waarmee ambassadeurs hun eigen actie kunnen opstarten. Hun eigen passie kunnen inzetten voor hun goede doel. #zetjepassiein is daarom ook ons motto!

En het mooie is dat je natuurlijk je eigen donatieknop gewoon naast Support and Donate in stand kunt houden. Dus je kunt altijd Support and Donate naast je huidige donatieplatform inzetten en aanbieden. Support and Donate is namelijk een kei in het faciliteren van events en kom in acties.

Want, doneren is 1, maar het hebben en beschikbaar stellen van een kom in actie platform aan je ambassadeurs is 2. Een marathon lopen in Berlijn. De Montventou oprijden met je fiets. Of met een oude auto meedoen aan een rally? Al dit soort zaken kan men op jouw Support and Donate platform opstarten. Binnen 1 á 2 minuten heeft men een eigen donatie / actiepagina en kan men aan de slag en het delen op social media of per mail. En ja…zonder dat jij er als goed doel iets voor hoeft te doen. Gaat allemaal automatisch.

Daarnaast is het een voordeel dat omdat je de actie ook op je eigen platform hebt, je er ook zelf zeggenschap over hebt. Staan er rare acties op die je liever weg wilt hebben? Wij van Support and Donate of jijzelf met je eigen inlog kunnen dit gelijk verwijderen.

Ook events die voor een goed doel geld willen ophalen kunnen Support and Donate inzetten via hun site en natuurlijk via die van jullie zelf.Hardloopwedstrijden of schaatswedstrijden kan men doen voor een goed doel. Binnen de event module kan men ook teams en klassen aanmaken. Support and Donate heeft hiervoor een aparte event module naast de “kom in actie” module. Kijk maar hier. En ook deze kun je dus zelf in de gaten houden via jullie eigen custom made Support and Donate donatieplatform en admin.

Twijfelen jullie nog over een (extra) event platform? Niet doen dus en begin 2019 gelijk met nieuwe energie! Neem contact met ons op via hello@supportanddonate.com en we maken vrijblijvend een voorbeeld van jullie eigen event en “Kom in Actie” donatieplatform en je kunt het binnen 2 dagen zelf uitproberen. Alvast wat voorbeelden zien? Zie www.supportandonate.com of www.zetjepassiein.nl en laat ons weten welke versie jullie zelf het liefst zouden willen uitproberen.

Succes met het ophalen van gelden via events en via eigen acties waarbij jullie ambassadeurs hun passie inzetten! 

De beste wensen voor 2019 voor iedereen en …………start met het “Kom in Actie” en Event platform van Support and Donate!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *