Eredivisie loopt weg met Support and Donate

Reeds 5 eredivisie club gebruiken bij hun fundraising vent Support and Donate. Volgens Anton Nijboer is hierbij naast de gebruiksvriendelijkheid van het systeem an sich ook de eenvoudige koppeling met het inschrijfsysteem een groot voordeel.

ado-denhaag

“Deelnemers aan onze Basic Fit stadium Fun Run kopen een startnummer en krijgen gelijk een mail met het tickets voor de FunRun, maar ook krijgen ze een link om vrijblijvend een online donatieplatform aan te maken”. Vorig jaar haalden we hiermee al meer dan € 7.000,– op en we gaan voor dit jaar voor € 12.500,–. Echt een mooi een betaalbaar systeem voor middelgrote goede doelen of goede doelen die snel een actie willen inzetten.

5e club komt eraan
Naast ADO Den Haag zijn het Feyenoord, PSV, Excelsior en N.E.C. Hierbij zal binnenkort de vijfde Eredivisieclub aansluiten. N.E.C is immers terug naar de Jupiler League. De clubs doen mee aan het concept StadiumFunRun. Hiermee lopen supporters van de club hard in, om en door hun eigen stadion van de club om geld op te halen voor hun maatschappelijke afdeling.